MOLLY EGELIND: “DET GIVER ET VILDT LÆKKERT LOOK!”

MOLLY EGELIND: “DET GIVER ET VILDT LÆKKERT LOOK!”
Ligesom 90 % af alle kvinder har skuespiller og N’AGE-ambassadør Molly Egelind hele sit liv døjet med appelsinhud, uanset hvor meget tid hun tilbragte i træningscenteret. Hos N’AGE har vi løsningen. Læs hele Mollys oplevelse med cellulitebehandlingen i dette indlæg!

– Jeg har altid haft appelsinhud, uafhængig af hvad min vægt sagde. Selv når jeg har været allermest trænet og slank, fortæller Molly.

For mange, inklusive Molly, kan cellulite og ujævn hud være generende. Inden Molly gik i gang med hendes cellulitebehandling, påvirkede hendes appelsinhud hende i en grad, hvor hun aktivt fravalgte bestemt beklædning.

– Jeg gik uden om satin og silke – beklædning der smyr sig meget til kroppen. Den skinnene tekstur syntes jeg fremhævende de små buler i huden, som gjorde mig usikker, forklarer Molly.

Molly havde affundet sig med, at appelsinhuden var noget hun blot måtte lære at leve med – indtil hun stiftede bekendtskab med N’AGEs cellulitebehandling.

– Jeg så de her vanvittige før- og efterbilleder, og tænkte: ”Det der, det må jeg prøve!”, fortæller hun.

SE FØR- OG EFTERBILLEDER HER
EN HELT NY BEHANDLING PÅ MARKEDET
Cellulitebehandligen er en helt ny injektionsbehandling, der reducerer cellulite ved at styrke huden indefra. Behandlingen resulterer i en langt stærkere hud.

– Jeg vurderede sammen med min behandler, hvor mine problemområder var. Områderne blev tegnet rigtig flot op, hvor jeg efterfølgende fik bedøvelsescreme på. Da bedøvelsescremen virkede, lå jeg ellers og strittede med røven i vejret, fortæller Molly.

Mange forbinder injektionsbehandlinger med en smertefuld affære, hvilket langt fra er tilfældet.

– Jeg syntes ikke smerten ved injektionerne var noget særligt. Min behandler roste mig også og sagde, at jeg havde en høj smertetærskel. Det var ikke rart, men det var til at holde ud. Jeg vænnede mig hurtigt til det, og det var hurtigt overstået, forklarer Molly.